Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Calibration setting problem

Discussion in 'Digital Printing' started by Emmy, Jan 18, 2017.

  1. Emmy

    Emmy New Member

    2
    0
    1
    Jan 15, 2017
    Accra
    I need help from you wonderful guys!
    My Galaxy printer (UD161LC) is about 6months old and has been printing excellently well until recently. Actually I didn't know how to set the "Auto cleaning" until the problems arrived as the printhead began to overspray.

    In other to correct this problem, I removed the printhead (DX5) and soaked for 2days and problem was not solved. I hope to get over this soon but any advice would be appreciated.

    My main problem is the calibrations. After re-mounting the printhead and conducted calibrations, a mysterious thing began to happen. When I calibrated all the aspects of bi-direction (Fast, medium and low) and imputed the correct values, I tried to confirm the values for the last time by printing calibration test of the first aspect. To my shock and amazement, the alignment has shifted and requiring another setting. All the settings lost alignment.

    Please help and thanks in advance!
     
Loading...

Share This Page

Loading...