Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

EmbossTrack 48 not working

Discussion in 'Gerber' started by SignManJoe, Mar 5, 2014.

  1. SignManJoe

    SignManJoe Member

    48
    0
    6
    Mar 5, 2014
    Point Pleasant, NJ
    Someone gave us an EmbossTrack 48 a year or so ago. It was in working conditon, but used. I went to start it up today and found that it doesn't power up! Is there anything that might be causing this? Power Cord? We are really not sure, as we have always used Roland products. This is my first post and I really appreciate any help, anyone can give. Thanks
     
  2. J Hill Designs

    J Hill Designs Major Contributor

    15,549
    16
    0
    Sep 24, 2004
    do you see any fuse receptacle on the outside? I would follow power from cord up and in
     
  3. SignManJoe

    SignManJoe Member

    48
    0
    6
    Mar 5, 2014
    Point Pleasant, NJ
    There is no fuse outside of the unit. I am about to ATTEMPT to take the unit apart and see where the power cord goes.
     
  4. rcook99

    rcook99 Very Active Member

    2,139
    3
    38
    May 25, 2006
    NE
  5. SignManJoe

    SignManJoe Member

    48
    0
    6
    Mar 5, 2014
    Point Pleasant, NJ
    Well....after taking the unit apart, checking the power supply and switch, we discovered a short at the junction block, where the power supply meets the board. Have no idea on how to fix it, or even if its worth it. We didn't pay anything for the cutter and are staring to have issues with our Roland, so we are kind of at a stand still. Anyone ever work on these machines or similar? Could really use some helpful advice. Thanks
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...