Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error E016 TLB-L/I [02]

Discussion in 'Mutoh' started by PressPrintGraphics, Dec 22, 2009.

  1. PressPrintGraphics

    PressPrintGraphics Member

    314
    0
    16
    Feb 18, 2008
    Error E016 TLB-L/I [02]

    Any ideas on what this code is? Came in the morning and the machine gave me a code, turned it off, started it back up - ran it through a cleaning cycle, and 2 minutes later this code.

    I don't have a maintenance manual (trying to find one to download).

    Any ideas on this, and the remedy?

    Thanks!
     
    Tags:
  2. signage

    signage Major Contributor

    9,518
    75
    48
    Oct 5, 2005
    Penn
    It might help if you tell us what machine it is Mutoh make many different models!
     
  3. PressPrintGraphics

    PressPrintGraphics Member

    314
    0
    16
    Feb 18, 2008
    Sorry brother, early morning and came in with a curve ball immediately thrown to me.

    It's a VJ 1604.
     
  4. Oska

    Oska Member

    31
    0
    0
    Mar 12, 2007
    I just got the same err. code...

    Any light on this ? I am also running a VJ 1604
     
  5. randya

    randya Very Active Member

    2,060
    3
    38
    Apr 6, 2007
    Arizona
    Typically a power error.
    Can sometimes be remedied by cycling power.
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...