Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Gerber GQMgr - Windows XP and Saber 408 / Not Playing well together!

Discussion in 'Gerber' started by Todds, Jan 11, 2010.

  1. Todds

    Todds New Member

    6
    0
    0
    Jan 22, 2009
    Is anyone driving a Gerber Router - Sabre 408 through the GQMgr running on an xp machine (or higher vista - win7). I can't seem to get my router to talk to the GQMgr via serial port. I have an "old" 98 box stuck in the corner that we use to drive our router. Once it dies (only a matter of time), I'm not sure what I'm going to do. I've tried running GQMgr on many xp systems. It runs okay, but as soon as I output a job, it times out in the GQMgr (no communication between that and the router). An insight?
     
    Tags:
  2. Tony Teveris

    Tony Teveris Active Member

    If anyone is using Gerber software you can only interface to the Sabre via GQMgr, so with that said I would first check the cable. Off the top of my head I do not know the "pin out" of the cable. With Sabres grounding between the Sabre and computer can be a problem also. For more info it would be best to contact TechSupport.
     
  3. e3mada

    e3mada New Member

    1
    0
    0
    Jun 2, 2010
    ***error***

    Running XP with Omega 2.0- Sabre 408. Installed new serial ports. Settings are matched. Output the job, controller lights blink, hit start, "***ERROR*** PLOT DATA COMMAND". Whats going on? Help please.
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...