Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need Help Graphtec 9000-75

Discussion in 'Graphtec' started by artfuldodger, Feb 12, 2020.

  1. artfuldodger

    artfuldodger New Member

    15
    0
    1
    Feb 13, 2013
    South Carolina
    Has any anyone had this issue....This is Graphtec 9000-75
    3 months old... was cutting fine until 2 days ago...Reset to Factory Default and updated to 1.01
    Any suggestions... please Graphtec 9000.jpg
     
    Tags:
  2. unclebun

    unclebun Very Active Member

    The weird corners on the letters is wrong offset for your blade. Not sure about the jagged diagonal cuts.
     
  3. Solventinkjet

    Solventinkjet DIY Printer Fixing Guide

    3,912
    706
    113
    Aug 2, 2011
    Denver, CO
    I agree with unclebununclebun on the offset. With the jagged edges I would check to make sure the blade is spinning freely in the holder. There might be some vinyl stuck in there keeping it from moving smoothly.
     
  4. artfuldodger

    artfuldodger New Member

    15
    0
    1
    Feb 13, 2013
    South Carolina
    Thank You all... I did that … put in a new blade...
    Called Flexi...they helped me... reset preferences... don't know how or why... but it was a pleasure to have some support
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...