Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Graphtec fc-7000, works, doesn't work

Discussion in 'Graphtec' started by Angela, Aug 6, 2012.

  1. Angela

    Angela Member

    215
    0
    16
    Oct 7, 2010
    Temecula, CA
    I run a graphtec fc-7000 plotter, rip with wasatch, and print on a mutoh 1604 value jet.

    We print full color to vinyl with registration marks and then put onto the plotter to cut.

    Here is the problem, some files cut perfect on the graphtec and some do not. ( some files cut way off the mark from the print)
    We've called graphtec and at their suggestion, we ran a sensor offset adjustment checking x y axis to see if it would cut accurately in the cross hairs. Everything lined up. Even when all the registration marks are read ( we have it in auto registration mode with it reading 4 points) it still will cut off the mark.

    We have checked the pinch rollers, slowed the speed down, and for some reason, some of our full color prints won't cut accurately. There is no commonality from prints that cut accurate and the ones that don't. It just is random. We are at a loss. Any help would be appreciated
     
    Tags:
  2. 401Graphics

    401Graphics Very Active Member

    I think this problem was just mentioned in another recent post. I believe you need a patch, or totally different software.
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...