Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

help with my mutoh

Discussion in 'Mutoh' started by carlos u, Jun 28, 2012.

  1. carlos u

    carlos u New Member

    1
    0
    0
    Jun 27, 2012
    hello i am carlos of Puerto Rico first apologize because I'm using a translator I have a big problem with Mutoh ValueJet 1204 and was stopped E071Err Current PF wipe clean both eyes led encoder,i buy a new pf motor and followed the problem by looking I found the small range of memory you plug removed and the problem change. when I turn on prints fine but when heated for half an hour or so after start printing white banding or impression this makes on an inch and two inches of each if I am continually turning it off to rest not give this great machine problem but not is to think that could otherwise damage in any of the boards would appreciate if anyone has seen this problem before and could help am desperate thank you very much also put a video on youtube when the problem started movie plotter problema
     
    Tags:
  2. gemaki

    gemaki New Member

    7
    0
    0
    Mar 16, 2013
    I had that error and found out that the encoder scale was bad. replaced and error went away..
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...