Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HP 560 Line Sensor?

Discussion in 'Hewlett Packard' started by eahicks, Oct 23, 2018.

  1. eahicks

    eahicks Magna Cum Laude - School of Hard Knocks

    2,315
    315
    83
    Apr 17, 2012
    DALLAS, TEXAS
    Just saw an error code about Line Sensor at end of life. Didn't write down the error code number. Is this something I can change out easily? I quickly Google searched but didn't see much about it.
     
    Tags:
  2. Dan360

    Dan360 Member

    450
    92
    28
    Dec 23, 2014
    Ontario, Canada
    I just got this on my 360, I'm assuming it's gonna be very similar if not exactly the same on the 560.

    It's really easy to get to, take off the right cover and then unclip the metal cover on the carriage that covers the PCB. The line sensor is on the right side attached with a ribbon cable and 2 screws. I just cleaned mine and the error went away.

    The line sensor is part of service maintenance kit #3, so check the life of that, if it's getting up there then that might explain your error.
     
  3. eahicks

    eahicks Magna Cum Laude - School of Hard Knocks

    2,315
    315
    83
    Apr 17, 2012
    DALLAS, TEXAS
    OK thanks....no, my SMK#3 is only at 52%. And it just popped up briefly after changing out my maintenance cartridge. I'll send another job and see if it pops up again.
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...