Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mutoh 1204 problem

Discussion in 'Newbie Forum' started by Printman, Jul 29, 2010.

  1. Printman

    Printman New Member

    5
    0
    0
    Jul 29, 2010
    If anyone out there can help I would be very gratefull. My Valujet has "stuck". When I try to do a test print it clicks to go into print mode - the red light is on - it says printing but switches off as such. Doesnt print. There has been some messing around with the connections. It was originally set up on USB and lately thats been giving trouble. I'm not sure about this but is there firmware installed in the printer itself that could have become corrupted?
    Heres hoping someone can help
    Thanks
    Printman
     
    Tags:
  2. Stealth Ryder

    Stealth Ryder Very Active Member

    1,722
    0
    36
    Jul 16, 2009
    Texas
    1. Why were you using a USB Connection vs. an Ethernet Connection?

    2. Just re-shoot the Firmware to it...
     
  3. Printman

    Printman New Member

    5
    0
    0
    Jul 29, 2010
    Hi Stealth Ryder
    When the tekkies set it up they set it up on USB
    I didnt know at the time that it should have been st up on TCP/IP
    I have read the installation of this ethernet cable - tried it and I couldnt get it to work
    The USB connection which was a "virtual" usb started to appear and dissappear when I plugged in a stick or ext. hard drive to load images or whatever
    So without the ethernet cable connection OR the knowledge to download and reinstall the firmware I'm stuffed. I was guessing that it maybe a firmware issue. Do you think thats what it is?
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...