Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Onyx Cut Server + Cutter Settings

Discussion in 'Miscellaneous Print & Cut Systems' started by ikarasu, Mar 17, 2017.

  1. ikarasu

    ikarasu Very Active Member

    1,158
    359
    83
    Jun 10, 2016
    Port Coquitlam, bc
    Hello again!

    I had another question about the new onyx (Surprise, surprise).

    The only thing that's still getting me is the cut settings. On onyx 10, It'd use whatever condition our graphtec is on. The new onyx lets you pick which condition it should be on, and auto turns it to that condition... I guess I could make profiles for every media/laminate in onyx, and tell it which condition to use.. but it's much easier for me to have onyx not change the condition, and just use whatever I set on the graphtec.

    I guess my question is... how do I make it stop changing the conditions? I've tried deleting the default setting, and that works... but then it comes back as soon as I re-open onyx. I looked in my old onyx cut server, and it tells it to change it to condition 1 as default... but it doesn't do that, so I'm presuming I'm missing a setting somewhere else in onyx. I've googled and searched, and couldn't find anyone even mentioning this... maybe I'm in the minority, but I like to control via the control panel, not onyx! I'm sure I'm just overlooking an easy setting somewhere, but I've looked through settings like 5 times... Any help is appreciated!
     
    Tags:
  2. ikarasu

    ikarasu Very Active Member

    1,158
    359
    83
    Jun 10, 2016
    Port Coquitlam, bc
    Annnd I'm an idiot. I was overlooking a setting. For the future incase anyone needs to know... I figured it out right after hitting send :rolleyes:

    In cut server, under layer / Setting... You can change it to manual/device, instead of default.

    Just like I thought, it was in the easiest, most obvious place, that I didn't even think to look there :mad: Hopefully my brain **** helps someone else!
     
    • Agree Agree x 1
Loading...

Share This Page

 


Loading...