Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with my digital automatic Phoenix Heat Press :-(

Discussion in 'Screen Printing' started by VINYLIMAGEZ, Nov 19, 2010.

  1. VINYLIMAGEZ

    VINYLIMAGEZ Member

    267
    0
    0
    Aug 29, 2007
    this morning I turn on my heat press and its not heating up:banghead:, I bought this press bout 5 years ago and its been a very good machine, till today.
    the digital screen starts up and its displaying 200, but ins been about 30 minutes and its still cold, I tried to flip the switch on and off a cuple times but nothing, its still cold.
    does anybody here know if theres a fuse inside? or something:thankyou:
     
    Tags:
  2. VINYLIMAGEZ

    VINYLIMAGEZ Member

    267
    0
    0
    Aug 29, 2007
    guess im chit out of luck :(
     
  3. Mike_Koval

    Mike_Koval Active Member

    629
    2
    18
    Mar 20, 2008
    Uniontown, PA
    I want to apologize...i just noticed this thread.

    Your best bet would be to call the manufacturer, Stahls Hotronix @ 800.727.8520. They will fix you right up. The Phoenix was a Stahls Hotronix Auto Clam private labeled for Imprintables. We have since dropped Phoenix name and just go with the Stahls name.
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...