Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

"show me" function nonfunctional

Discussion in 'Graphtec' started by AUTO-FX, Jun 30, 2010.

  1. AUTO-FX

    AUTO-FX Very Active Member

    2,185
    0
    0
    Feb 14, 2010
    Flexi 7.6v2 / VE Q100 (7000-100) , "show me" button in production manager non-functional . anybody got an idea on this? "poll size" works, as does contour cutting communications...TIA !
     
    Tags:
  2. AUTO-FX

    AUTO-FX Very Active Member

    2,185
    0
    0
    Feb 14, 2010
    2ND shift , anybody ?
     
  3. cgsigns_jamie

    cgsigns_jamie Very Active Member

    How's the plotter connected?
    Has it worked before?
     
  4. AUTO-FX

    AUTO-FX Very Active Member

    2,185
    0
    0
    Feb 14, 2010
    serial cable 25 to 9 pin . com port 1- known good, as it ran other plotter fine. no, it never worked on this plotter. thought i had resolved bidrectional communications last night when i had poll size and ARMS contour cutting working. is there a setting i'm missing maybe?
     
  5. cgsigns_jamie

    cgsigns_jamie Very Active Member

    That's how my FC8000 is connected.
    I didn't have to adjust any settings. Just selected the plotter in Production Manager and it worked.

    I don't know much about your plotter so I don't think I'll be able to help much more... maybe someone else will chime in.
     
  6. AUTO-FX

    AUTO-FX Very Active Member

    2,185
    0
    0
    Feb 14, 2010
    thanks, though
     
  7. SAS

    SAS Active Member

    611
    0
    16
    Aug 23, 2005
    NC
    I would call the maker of the plotter. Each time I reformat my laptop I have to call Summa and change the setting in Flexi.

    Just to add a plug for Summa (great company) they don't charge me for tech support even after 4 years, unlike Grimco charging $45 every time I call after a year of owning an Mimaki.
     
  8. AUTO-FX

    AUTO-FX Very Active Member

    2,185
    0
    0
    Feb 14, 2010
    i put a support request in via email to signwarehouse but have not received a reply. guess i'll get on the horn tomorrow.
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...