Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Versaworks; Won't recognize Cut Contour from Signlab 8

Discussion in 'Roland' started by siklidkid, Jun 13, 2012.

  1. siklidkid

    siklidkid Member

    29
    0
    0
    Dec 7, 2009
    I wasn't sure where to put this post, could be an Signlab 8 issue.

    Created a simple object in SL8 and applied a cut contour to it as we always have, export it as Level 3 EPS. When we drop it into VW we are not seeing active cut lines, instead we get a white stroke where the active cut lines should be.

    Cut Contours out of Illustrator work fine.

    Both program updates are current.

    Has anyone been experiencing this? It's definitely not transparency issue since we are using basic vector shapes.

    Thoughts?

    -Andrew
     
    Tags:
  2. J Hill Designs

    J Hill Designs Major Contributor

    15,549
    15
    0
    Sep 24, 2004
    maybe the eps export in signlab is converting spot colors to process?
     
  3. robb1121

    robb1121 New Member

    10
    0
    0
    Apr 8, 2009
    VersaWorks Not Recognizing Cut Line

    If you use a color that is in the Roland Swatch Book, and have convert spot colors checked on in VersaWorks, VersaWorks will convert the cut line into a print color instead of recognizing it as a cut line. Try using a random RGB color for your cut line. That is what we do. Good luck.


     
Loading...

Share This Page

 


Loading...