Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

vP-540 Colors printing differently after initial run

Discussion in 'Roland' started by AdamSok, Jun 26, 2012.

  1. AdamSok

    AdamSok New Member

    12
    0
    0
    Jun 26, 2012
    Was wondering if anyone has come across this issue with their Roland VP-540 or other Roland using Versaworks.

    Here is an example of what is happening:

    We print one side of a vehicle wrap. The print and the color are great. For whatever reason we need to reprint one of the panels and the color is completely different than the original. Let me give you some background.

    -It's the same file that's already been loaded into Versaworks.
    -It's the same exact profile - no changes.
    -It's the same ink cartridges (none have been changed between the time of the original print and the reprint)
    -It's the same temperature and humidity in the room.
    -It's the same material.

    What are we missing here? It seems that every possible factor is the same, except that it is definitely printing different shades of the intended colors compared to the original.

    Looking forward to your thoughts!
     

    Attached Files:

  2. guato

    guato Member

    90
    0
    6
    Jul 16, 2010
    Slovenia Europe
    Are you shore is the same media, on pic look's different.Did you try to clean media before printing (touching can make greasy spots on it).
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...