Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Vworks asking for dongle?

Discussion in 'Roland' started by Gene@mpls, Dec 10, 2012.

  1. Gene@mpls

    Gene@mpls Very Active Member

    2,008
    87
    48
    Jun 17, 2003
    Blaine, Mn
    I rebooted my rip computer and now VW won't open- it gets stuck at
    'loading device information'. I have been searching the net and Roland
    site and I *think* maybe the printer LAN address changed or something
    similar. Has anyone run into this? I have a service request in to Roland
    as well. Thanks Gene
     
    Tags:
  2. threeputt

    threeputt Very Active Member

    3,389
    1
    38
    Mar 10, 2006
    washington state
    In your printer settings menu your computer/router I.P. address must match your printer I.P. settings. I use 192.168.0.254

    Also, the subnet mask needs to be set to 255.255.255.0.

    That's about all I know.

    Hope the Roland people get back to you soon.
     
  3. Gene@mpls

    Gene@mpls Very Active Member

    2,008
    87
    48
    Jun 17, 2003
    Blaine, Mn
    I got this from Roland at 4:06 (6:06 central time):

    Try updating Roland Versa work. You can update roland versa work by click on start programs, Roland Versa work, then on line updater. If after you updated Roland Versa work and still having issue, you would need to uninstall and reinstall Roland Versa work.

    Then at 4:09 the case was closed.

    What worked- Start>Programs>Vworks>initialize.

    You lose all of your program settings but not the profiles you have built
    (I am backing up that stuff as we speak).
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...