Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

CE5000-60 issue

Discussion in 'Graphtec' started by Predator Graphics, Mar 13, 2010.

  1. Predator Graphics

    Predator Graphics New Member

    17
    0
    0
    Mar 13, 2010
    Hi, I have a graphtec CE5000-60 that has worked great for 2 years. Recently I was working on a job, stepped away from my work station, and came back a half hour later to resume cutting. I sent the document to the plotter and it just cut a code along the side of the vinyl, pd15.43;pd9.17;pd11.15; and so on. I shut it off manually and rebooted everything, and it did the same thing, so I let it go and it went for 3 yards before i shut it off again. Graphtec tech support does not return my calls. Any ideas? PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:frustrated:
     
    Tags:
  2. J Hill Designs

    J Hill Designs Major Contributor

    15,549
    18
    0
    Sep 24, 2004
    maybe it somehow changed itself to gpgl mode instead of hpgl?
     
  3. Predator Graphics

    Predator Graphics New Member

    17
    0
    0
    Mar 13, 2010
    How do I change that back?
     
  4. BobbyFosson

    BobbyFosson Member

    401
    0
    0
    Feb 25, 2007
    PAUSE>NEXT (keep hitting until you see COMMAND)>ENTER>DOWN ARROW (to select mode)>ENTER>ENTER
     
  5. Predator Graphics

    Predator Graphics New Member

    17
    0
    0
    Mar 13, 2010
    That was the problem. Thanks!!!!!!!! You made my day!!!!!!!!!!
    Thanks : :rock-n-roll:Tim
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...