Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New PC Not Communicating Properly w/ JV3

Discussion in 'Mimaki' started by SignsNowOH, Aug 26, 2008.

  1. SignsNowOH

    SignsNowOH Member

    140
    0
    0
    Jul 16, 2008
    We have a JV3 hooked up through a firewire. We have been running it on Windows 2000. We put a new computer in that has XP and we keep getting I/F errors. Anyone know how to fix this problem? We are running Flexi-Pro 8.0 and we are ripping and printing out of it.
     
    Tags:
  2. blackpixi7

    blackpixi7 New Member

    9
    0
    0
    Jan 26, 2008
    I'm having the same issue
     
  3. Techman

    Techman Major Contributor

    8,520
    8
    38
    Jun 24, 2003
    michigan
    check yer cable.
    Try running it with a usb instead..
     
  4. iSign

    iSign Major Contributor

    13,027
    31
    48
    Nov 29, 2003
    Kahului, Maui
    3 years running Flexi 7.6 on XP, via Firewire to my JV3.
    The only problem I've had was when I upgraded my computer...
    ...I had to have Advantage Sign Supply techs & SAi techs both on the phone & eventually logging in with remote access to my computer before we got things going right again... so my advice is call whatever supplier based tech upport you may have available to you.
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...