Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

O's not closing

Discussion in 'Roland' started by thomchar, Feb 18, 2008.

  1. thomchar

    thomchar Owner

    133
    0
    16
    Apr 18, 2005
    Yuma AZ
    We have a roland cammi 1 cx-24. The problem we are having some letters such as the O & Q & other parts of the design that are not straight lines are not connecting for a clean cut. Any help you can give us will be greatly appreciated. Thanks Charlotte
     
    Tags:
  2. dakotasignwerks

    dakotasignwerks Member

    133
    1
    18
    Feb 1, 2008
    north dakota
    what software are you using? could be in it.
     
  3. gabagoo

    gabagoo Major Contributor

    5,749
    110
    63
    Oct 10, 2006
    Vaughan, Ontario
    If it is just happening and worked ok before it could be the blade or the cutting strip. Not sure about your plotter.
     
  4. thomchar

    thomchar Owner

    133
    0
    16
    Apr 18, 2005
    Yuma AZ
    We are using Sign Lab 7.1 & we changed the strip & put in a new blade.
     
  5. jiarby

    jiarby Major Contributor

    4,513
    0
    0
    Feb 11, 2007
    When that happened to me on my CE5000 Graphtec we had to grease the cutting head where the shaft slides up & down (there's a spring in there too)

    the gap was because friction was keeping the blade from going down fast enough.
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...