Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Printing Problem

Discussion in 'Mimaki' started by cyoky, Apr 24, 2007.

  1. cyoky

    cyoky New Member

    24
    0
    0
    Mar 3, 2007
    Hello, I run JV3-130SPII.

    Just ran a print in fine mode and it is printing a shadow through out the entire print. I ran a sample in std mode with same result. I tried in fast mode and print came out good.

    I cleaned with no improvement.

    Any suggestions?

    Thanks,

    Oscar
     
    Tags:
  2. MobileImpact

    MobileImpact Active Member

    759
    0
    0
    Oct 11, 2005
    sounds like your calibrations in the standard mode are off. Not a big deal, but should have a tech come in to calibrate it.

    Kevin
     
  3. Replicator

    Replicator Major Contributor

    10,230
    9
    38
    Nov 19, 2006
    Sun City, AZ
    Agreed !
     
  4. ChicagoGraphics

    ChicagoGraphics Major Contributor

    4,811
    59
    48
    Feb 27, 2007
    World
    Did you check your artwork, How did it come out in fast mode is it sellable?
     
  5. cyoky

    cyoky New Member

    24
    0
    0
    Mar 3, 2007
    Thanks for the insight.
    It did come out sellable in fast mode. I completed print and sold signs, but still concerned about the problem.

    I will call tech.

    Thanks again.
     
  6. Marie

    Marie Member

    387
    10
    18
    Jan 31, 2005
    Hattiesburg, MS
    Have you ran any other files since the shadowy file? How did they go?
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...