Welcome To Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals

Signs101.com: Largest Forum for Signmaking Professionals is the LARGEST online community & discussion forum for professional sign-makers and graphic designers.

 


  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

SMTP server will not send

Discussion in 'Computer Hardware' started by TXFB.INS, Apr 13, 2016.

  1. TXFB.INS

    TXFB.INS Very Active Member

    1,205
    30
    48
    Jan 5, 2012
    Lone Star State
    yes that is the issue and the unknown, one works one does not....
     
  2. ez1

    ez1 New Member

    20
    0
    1
    Apr 5, 2016
    NW Ohio
    Prob a stupid question, but i have to ask, which is the default email account, the one with the problem, or the one with out.

    Have you checked the settings for both accounts, and they are identical ?
     
  3. TXFB.INS

    TXFB.INS Very Active Member

    1,205
    30
    48
    Jan 5, 2012
    Lone Star State
    the one with the issue is default.

    besides have a different user name & password the settings are the same
     
  4. ez1

    ez1 New Member

    20
    0
    1
    Apr 5, 2016
    NW Ohio

    Did you get anything weird when you logged into the website ? http://gmail.com
     
  5. ez1

    ez1 New Member

    20
    0
    1
    Apr 5, 2016
    NW Ohio
    If 3 desktops and a laptop are doing the same thing with this one account, its clearly not your computer having an issue. There must be a setting in the google account creating a problem, look over both gmail settings in google and compare the 2.

    the short fix would be to set the other account as the default, but that doesnt fix the core issue.

    Do you have a strong password in googles eyes ? change the password in google, (make sure its considered strong), then in your email client, and try to send again.
     
  6. TXFB.INS

    TXFB.INS Very Active Member

    1,205
    30
    48
    Jan 5, 2012
    Lone Star State
    nope logged into the web browser version just fine, been using that for communication.


    yes it is something with with the settings.
    Got an MS tech to remote access and they have no idea what the issue is and are still working on it as there is no reference of this happening in their data base and need to know why it is happening.

    the PW is alpha numeric with special character, 25 characters in length
     
  7. ez1

    ez1 New Member

    20
    0
    1
    Apr 5, 2016
    NW Ohio
    lol thats plenty secure, only thing i would question is the special character maybe causing a weird issue, but if it was working before, hard to believe itd be that.

    I guess at this point, let me know what he finds...
     
  8. TXFB.INS

    TXFB.INS Very Active Member

    1,205
    30
    48
    Jan 5, 2012
    Lone Star State
    SOOOOOO.............


    after many many hours and countless phone calls, was finally connected to a GMail tech and they confirmed that they had a recent update of their security settings and they deleted the server cache. then we rebooted our computers and after that not an issue one has come up.


    Thank you all for the help comments
     
Loading...

Share This Page

 


Loading...